Afspraken planning

Onze ervaren sales consultants benaderen (potentiële) klanten om hen enthousiast te maken over uw product of dienst en maken afspraken voor de accountmanagers.

Daarnaast zullen we je database verrijken met interessante informatie die u weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld campagnes of vervolggesprekken.

Onze werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk wordt meestal gezegd, en dat klopt. Zo werken wij ook. Daarom beginnen we bij iedere klant met een vooronderzoek/pilot die wij dan samen met u bespreken. Dankzij onze ruime ervaring in de telefonische acquisitie voor de meest uiteenlopende branches, diensten en producten kennen we alle ins- en outs en weten we wat de succesfactoren zijn binnen iedere branche.

Maatwerk voor bezoekafspraken
Het ene bedrijf is het andere niet. daarom nemen we graag de tijd voor u en uw onderneming om een zo passend mogelijke offerte voor u te maken. Wilt u alvast een offerte ontvangen of wilt u telefonisch contact? Klik dan hieronder op de button.

1 %
Positieve energie
1 %
Flexibel inzetbaar
1 %
Expert

Afspraken plannen voor uw accountmanager

Nooit meer een lege agenda voor uw buitendienst of accountmanager dankzij onze strakke efficiënte afsprakenplanning. De kwaliteit van de afspraak staat hierbij altijd centraal.