Warme leads genereren

Company Support is met tientallen jaren ervaring gespecialiseerd in alle aspecten van het genereren van warme leads. Wij beschikken over alle expertise om namens onze opdrachtgevers contact te leggen met klanten voor het genereren van warme leads.

Onze kernwaarden

Het zit in ons DNA, wij gaan net iets verder, zijn klantgerichtresultaatgericht, wij zijn integer en kennen de fijne kneepjes van het vak. 

Met onze aanpak weten we onze opdrachtgevers steeds weer opnieuw te verrassen en worden er hoge resultaten behaald.

Company Support neemt uw pre-sales graag van u over. Zodat u tijd heeft voor waar u goed in bent.

Met onze experts streven we altijd naar het beste resultaat. Bij alles wat wij doen staat kwaliteit en een goede samenwerking voorop.

Behaal het beste resultaat met Company Support

Wilt u de sales uitbesteden? Dan heeft u natuurlijk ook verschillende doelen die u graag zou willen behalen. Uiteraard helpen wij u daarbij. Daarbij zijn we er niet alleen voor de sales, maar zijn wij onderdeel van het gehele proces en van uw organisatie. Denk hierbij aan het doen van onderzoek vooraf of het maken van afspraken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze telefonische experts staan u enthousiast te woord.

Geen belscripts

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij alleen met echte experts binnen de sales werken weten we altijd hoe we het 'onderste uit de kan kunnen halen'. We voeren inhoudelijke gesprekken zodat we daadwerkelijk tot de kern komen. We gebruiken daarom dan ook geen belscripts. Om zo'n inhoudelijk gesprek te kunnen voeren, gaan we eerst met u in gesprek om elkaar en uw bedrijf beter te leren kennen. Zo willen we het mogelijk maken dat we op één lijn liggen en om tweerichtingsverkeer te verwezenlijken.

Interesse opgewekt?

Haal betere resultaten en besteedt je sales uit!