Van lead naar klant

Helaas gebeurt het regelmatig, opdrachten gaan niet door omdat offertes niet worden opgevolgd. Zonde vinden wij. Omdat wij het maximale rendement uit de offertes willen halen vinden wij dit zeer noodzakelijk en zijn we er dan ook op gebrand dat dit juist wel gebeurt.

Het belang van leads opvolgen
Wij vinden het van zeer groot belang dat leads ten alle tijde begeleid worden tijdens het aankoopproces. Zo wordt er voorkomen dat deze leads uit het oog worden verloren. En dat vinden wij zonde.
Onze leads worden systematisch opgevolgd bij iedere trigger. Dit is uiteraard geheel afgestemd op het gedrag en de behoeften van de potentiële klant.

Actieve telefonische opvolging verhoogt uw scoringskans. Company Support verhoogt het rendement van uw offertes!

Leads zijn niet onbeperkt houdbaar

Laat leads niet te lang liggen en schakel Company Support in. Wij zorgen ervoor dat uw leads uw klanten worden en blijven.

Opvolging

Company Support heeft alle commerciële, creatieve experts in huis om uw offertes op te volgen. Dan kunt u zich richten op andere zaken. Wij zorgen ervoor dat uw klanten geïnformeerd en geïnteresseerd blijven en we zorgen voor een afspraak met uw buitendienst of accountmanagers.

Dankzij de telefonische opvolging van uw leads zult u geen klanten meer mislopen!

Interesse opgewekt?

Haal betere resultaten en besteedt je sales uit!